Om oss

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Podge startade under högstadietiden i Jämtland och efter musikutbildningen på gymnasiet beslutade sig brudarna för att flytta till Stockholm hösten 2008. Efter spelningar på Storsjöyran, Nalen, Stampen samt i Norge och Mali väntar nytt skivsläpp i början av april. Medlemmarnas personligheter speglas tydligt i pop/rocken de blandar med överraskande inslag och en viss touch av desperation. Grunden läggs genom tight samspel mellan trummor och bas, elpiano och synth som blandar melodiska slingor med mystiska, men saftiga pads. Gitarren ligger tung för att hålla samman detta medan sången bygger på stämmor och texter med personliga budskap. Musiken går från lugnare partier via driviga uppbyggnader till ös som lockar fram många leenden.

söndag 22 november 2009

Två grunder; fika.

Det har börjat snöa! Rätt blaskig snö, men ändå. Om det fortsätter så här så kanske det blir pulkåkning i slutet av veckan ändå :) Här är Hyléns adventsgran och utsikten över Revsundssjön.

Nu har vi lagt grunden (trummor, bas och piano) till två låtar; Til You Find You och Myself in a Disguise. Det här är så roligt! Nu blir det en kort fikarast med rester från igår och sen lägger vi grunden till minst en låt till. Vi tänkte köra två låtar/dag, men det är lättare att lägga grunderna på så många som möjligt fört och göra pålägg och sång sen. Så det är väl lika bra.

Nu blir det nog By Natural Causes, vår låt om Jämtland :)
Jonna har hittat en mugg med kaniner på och blev nostalgisk, på ett 80-talistsätt, hehe.

2 kommentarer:

  1. Hem ljuva hem, åååh jag blir rörd!
    Ha det så mysigt (ha lite mys åt mig med!).
    Puss o kram från Tinis

    SvaraRadera
  2. Hej brudar.
    Ni verkar ordentligt peppade. Härligt. Så nära. Ändå så långt borta. Lyckans Hyléns...
    Men på lördag smäller det. Då vill jag höra vad ni kommit fram till. Live?
    Du är välkommen hem på tosdag, Sonja. Eller vilken dag var det?
    Puss Affe (med fam. tror jag)

    SvaraRadera