Om oss

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Podge startade under högstadietiden i Jämtland och efter musikutbildningen på gymnasiet beslutade sig brudarna för att flytta till Stockholm hösten 2008. Efter spelningar på Storsjöyran, Nalen, Stampen samt i Norge och Mali väntar nytt skivsläpp i början av april. Medlemmarnas personligheter speglas tydligt i pop/rocken de blandar med överraskande inslag och en viss touch av desperation. Grunden läggs genom tight samspel mellan trummor och bas, elpiano och synth som blandar melodiska slingor med mystiska, men saftiga pads. Gitarren ligger tung för att hålla samman detta medan sången bygger på stämmor och texter med personliga budskap. Musiken går från lugnare partier via driviga uppbyggnader till ös som lockar fram många leenden.

lördag 21 november 2009

Soundcheck och bastun avklarad!


Kvällen blev go'. Alla testade ljud en stund innan middagen vid halv 8. Jonnas mamma Kerstin hade gjort en underbar laxpaj och bjöd på glögg som fördrink. Mys! Podge kom då med en liten överraskning till herr och fru Hylén; ett paket fyllt med härliga go'saker i form av choklad- och kaneltäckta mandlar, mockabönor, torkade pomeransskal, äppelsenap, hallonvinäger, ett fint rött vin och två lyktor att hänga utanför bastun. De blev så glada :) (om vi hade haft med sladdarna till en viss kamera hade jag kunnat lägga upp bilder på det..)
Trippelskeden i de mysiga sovalkoverna på loftet.

Sen dök två män upp som av en händelse! Våra två kära gymnasiepolare Jakob och Tobias. Linn hade lockat dom med (oss) bastun så de tog bilen från Ö-sund och körde ut ända it. Riktigt skoj att träffa dom igen. Så efter middagen gick vi tillbaka till studion som ligger ute på familjens gård. Kollade gitarr och testade sen att spela in en kort snutt. Det är gött ljud i Gustavs högtalare! Det här blir riktigt roligt! Mellan tagningarna sprang Jonna ut och eldade i bastun så tillslut var den tillräckligt varm och vi tillräckligt redå. Så nu har vi suttit och svettats där ett tag. Dax för dusch nu, bädda och sen sova. Imorn går vi upp vid 8 och käkar. Sen kör på med första låten :)

Sov gott!
/Podge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar