Om oss

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Podge startade under högstadietiden i Jämtland och efter musikutbildningen på gymnasiet beslutade sig brudarna för att flytta till Stockholm hösten 2008. Efter spelningar på Storsjöyran, Nalen, Stampen samt i Norge och Mali väntar nytt skivsläpp i början av april. Medlemmarnas personligheter speglas tydligt i pop/rocken de blandar med överraskande inslag och en viss touch av desperation. Grunden läggs genom tight samspel mellan trummor och bas, elpiano och synth som blandar melodiska slingor med mystiska, men saftiga pads. Gitarren ligger tung för att hålla samman detta medan sången bygger på stämmor och texter med personliga budskap. Musiken går från lugnare partier via driviga uppbyggnader till ös som lockar fram många leenden.

onsdag 25 november 2009

Klippsession och pressbesök!

Igår kväll kom Jonna på att hon ville klippa sig, Linn ville raka ena sidan av sitt huvud ännu mer och Sonja blev sugen på att platta Michas hår så vi tog fram sax, rakapparat och plattång. Jag satte saxen i Jonny och tillslut även Mikes lockar som blev kortare.

När vi gick och la oss såg det ut som ett kaos med hår överallt! Så det första vi fick göra imorse var att dra fram dammsugaren och städa upp för...

...vid 11 kom ÖstersundsPosten och gjorde ett repotage om oss. Får se om det hamnar i tidningen på lördag kanske..vi får kolla utkik! Vi berättade om nya skivan och vår Maliresa, sen fotade de när vi spelade och fick lyssna lite på en av låtarna.

Jonny lägger kör på Heavy Dust, det var sjukt kul, hennes röst var så 'rockig' idag. Vi skrattade mycket! Får nästan lägga upp filmen sen :)

Annars har vi lagt grund på Heavy Dust och Release idag, så nu är alla låtar klara som alla är med på. Sen ikväll blir det balladen (ska invänta mörkret och tända ljus och känna in stämningen) och mer pålägg. Nu ska jag (Stive) gå och lägga sång på Release :D

Klicka på bilderna för att se dom större!

1 kommentar: