Om oss

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Podge startade under högstadietiden i Jämtland och efter musikutbildningen på gymnasiet beslutade sig brudarna för att flytta till Stockholm hösten 2008. Efter spelningar på Storsjöyran, Nalen, Stampen samt i Norge och Mali väntar nytt skivsläpp i början av april. Medlemmarnas personligheter speglas tydligt i pop/rocken de blandar med överraskande inslag och en viss touch av desperation. Grunden läggs genom tight samspel mellan trummor och bas, elpiano och synth som blandar melodiska slingor med mystiska, men saftiga pads. Gitarren ligger tung för att hålla samman detta medan sången bygger på stämmor och texter med personliga budskap. Musiken går från lugnare partier via driviga uppbyggnader till ös som lockar fram många leenden.

söndag 18 oktober 2009

Vi Ska Till MALI!!



HURRA! Äntligen har vi bokat flygbiljetter till Mali, så nu blir det av :D

Mike och Sonny satt hela eftermiddagen och bokade och fixade, efter lite strul hit och dit fick de till allt, bra jobb! Vi kommer åka den 27:e december kl 10.10 från Arlanda, Stockholm till Paris och där kommer vi få ta en buss till en annan flygplats där vi senare på kvällen lyfter mot Malis huvudstad Bamako. Vi mellanlandar i Casablanca, så vi kommer inte fram till Bamako förns kl 02.40 den 28:e (om allt går som det ska). Men nu känns det verkligen som att vi är på väg! Hemresan blir den 11 januari 03.30 och då hoppas vi vara framme i Stockholm 21.55 samma dag. Men det blir mycket resande! Det tar ungefär ett dygn att åka bil från Ökenfestivalen till Bamakos flygplats. Men vi räknar med att få lämna festivalen innan den är slut och att resan kommer bli rolig och som en del av alla upplevelser.

När vi kommer till Bamako kommer vi få bo hos några av artisterna, eller på nått slags hotel under de första två dagarna där, sen åker vi med buss till Gao där Sweden/Mali Voices-festivalen är 31:a dec -2:a jan. Där ska vi bo i tält och blir bjudna på mat under festivaldagarna. Gött! Massor av musik och jam räknar vi med också! Sen hänger vi väl där, eller åker runt och kollar när festivalen är slut.

Den 7-9 jan är det Festival Au Desert i Essakane som vi ska åka på. Dit är det ca 40 mil från Gao och man kan endast komma dit med jeep som man hyr (inkl chaufför hoppas vi). Men fyyyy vad vi är peppade! Kolla in:

http://www.festival-au-desert.org/ för mer info om den festivalen. Nån som vill följa med?

(bilden kommer från www.mikaelplahn.se/karta29.html)

Det här blir fett!

1 kommentar:

  1. Härligt tjejer.
    Vilken tur att vi får träffa er i november och rå om er lite innan ni blir världsberömda.....
    Vi kanske kommer över från Kenya en sväng...
    Affe

    SvaraRadera