Om oss

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Podge startade under högstadietiden i Jämtland och efter musikutbildningen på gymnasiet beslutade sig brudarna för att flytta till Stockholm hösten 2008. Efter spelningar på Storsjöyran, Nalen, Stampen samt i Norge och Mali väntar nytt skivsläpp i början av april. Medlemmarnas personligheter speglas tydligt i pop/rocken de blandar med överraskande inslag och en viss touch av desperation. Grunden läggs genom tight samspel mellan trummor och bas, elpiano och synth som blandar melodiska slingor med mystiska, men saftiga pads. Gitarren ligger tung för att hålla samman detta medan sången bygger på stämmor och texter med personliga budskap. Musiken går från lugnare partier via driviga uppbyggnader till ös som lockar fram många leenden.

onsdag 28 oktober 2009

onsdag-rep=tomt

Inställt rep idag p.g.a. spretande fritidsaktiviteter. Stive har viktiga körrep och Mike skulle på biografen. Lenny passar troligtvis på att rida och Sonny bakar säkert bröd. Själv sitter jag hemma och ska sy lite i en t-shirt och teckna lite. Går inte att kommaifrån känslan av en ofullständig onsdagkväll när vi inte repar.

Lite nyheter:
- Podge känner att allt stret i replokalen gett bra resultat, nya låtarna börjar sitta som smäck och vi finslipar nu allt material inför inspelningen. Därför känner vi nu också det enorma suget efter att komma ut och spela live! Har en spelning på G i november, återkommer om mer info om den så fort det är spikat.
- Nu har föreningen "Unga Kvinnliga Kulturfrämjare" äntligen ett organisationsnummer! Yippie! Således kan vi fortsätta sökandet efter resebidrag på med seriösa ställen. (mindre yippie...det tar ju sån tid.)

Nu rycker det i Jonny-boy's syfingrar,
ma råkes!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar