Om oss

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Podge startade under högstadietiden i Jämtland och efter musikutbildningen på gymnasiet beslutade sig brudarna för att flytta till Stockholm hösten 2008. Efter spelningar på Storsjöyran, Nalen, Stampen samt i Norge och Mali väntar nytt skivsläpp i början av april. Medlemmarnas personligheter speglas tydligt i pop/rocken de blandar med överraskande inslag och en viss touch av desperation. Grunden läggs genom tight samspel mellan trummor och bas, elpiano och synth som blandar melodiska slingor med mystiska, men saftiga pads. Gitarren ligger tung för att hålla samman detta medan sången bygger på stämmor och texter med personliga budskap. Musiken går från lugnare partier via driviga uppbyggnader till ös som lockar fram många leenden.

söndag 20 december 2009

Mali om en vecka!!!

CRAZYCRAZY - om en vecka sitter vi på flyget påväg till Mali!

Läget just nu är undertryckt resfeber. Måste fixa allt,allt,allt, nu,nu,nu.
Jag(Jonny) och Mike ska fixa visum imorgon på Malis konsulat. Det sista ogiltiga passet är sedan några dagar makulerat till fördel för ett nytt giltigt och alla Podgare får nu troligtvis komma in i landet utan problem eftersom vi även är vaccinerade och klara. Alla dessa olika rekomendationer om vaccinationer inför resan är en gåta i sig. En läkare säger si, en annan så och den tredje påstår att dom förra säger fel medan den fjärde kommer med andra uppgifter. Kul! Man får gå på känsla helt enkelt.
Gula febern
är ett måste att vaccinera sig mot, Hepatit A och B (twinrix) är också viktigt även om det är frivilligt. Vad gäller svinet har några av oss iallafall ingen risk att åka på den längre, men vi som klarar oss från den kan istället bli sjuka i turistdiaré eftersom inte alla druckit dukoral mot det. Det sista beslutet är frågan om Malaria profilax. Ska man ta eller inte ta? Somliga läkare rekomenderar det verkligen eftersom det finns en viss risk. Andra påstår att det räcker med myggnät och myggstift. Vissa säger att malariatabletterna är rena rävgiftet och att man bör avstå. Men tänk om man får malaria? Man får väga för- och nackdelar på en guldvåg.

Förutom dessa praktiska saker som man måste ordna i sista stund är det helt obegripligt att vi åker så snart! Vi är överlyckliga och spända av förväntan. Vad ska man packa?

Stina har köpt en videokamera. Så nu jäklar blir det filma av!
Vi återkommer innan resan för mer uppdatering!

Många härliga hälsningar från Jonny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar