Om oss

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Podge startade under högstadietiden i Jämtland och efter musikutbildningen på gymnasiet beslutade sig brudarna för att flytta till Stockholm hösten 2008. Efter spelningar på Storsjöyran, Nalen, Stampen samt i Norge och Mali väntar nytt skivsläpp i början av april. Medlemmarnas personligheter speglas tydligt i pop/rocken de blandar med överraskande inslag och en viss touch av desperation. Grunden läggs genom tight samspel mellan trummor och bas, elpiano och synth som blandar melodiska slingor med mystiska, men saftiga pads. Gitarren ligger tung för att hålla samman detta medan sången bygger på stämmor och texter med personliga budskap. Musiken går från lugnare partier via driviga uppbyggnader till ös som lockar fram många leenden.

måndag 28 december 2009

Inte riktigt som vi tänk oss...

Hej!
Resan gick inte rikigt som vi tänkt. Men vi har det bra! Just nu är vi pa ett hotel i Casablanca i Maroco. Vart flyg fran Paris till Casablanca igar blev forsenat, sa vi missade nästa plan till Bamako. Efter en hel del vântande pa flygplatsen (vi var pa vâg att hoppa pa en buss som skulle aka 6 timmar at helt fel hall...) Men till slut fick de skjutsa oss och en del andra resenärer till ett hotel här. Kom hit vid 05 i morse efter väldigt lite sömn. Men här har vi fatt alla maltider (3 rätters lunch och nu väntar 3 rätter till middag innan det bär av) och tagit oss in till stan idag och gatt pa markad och kollat pa en skitcool moskè "Hassan 2". Men vi hoppar pa nast plan som gar ikvall kl 23, det gar ju bara ett flyg per dygn.. Da är vi framme i Bamako 02.40 (den 29:e) och blir hamtade av MC. Hoppas allt gar som det ska nu; Vi vill Fraam!

Vi vet inte vad som hander när vi kommer fram imorn, kanske âker vi till Gao pâ en gâng, eller sa blir vi i Bamako i nagon dag till.

Vi hors snart igen! Letar dator när vi kommer fram!
Kramar fran Podge.

3 kommentarer:

  1. Hej, från en annan del av afrika kommer en hälsning. Tuff start men detta är bara början. Lycka till och rocka röven av alla. Maria hälsar att toalettbesöken är en upplevelse här. På Lamu är alla som en enda stor familj. Vi äter nyfångad fisk från vår egna segelbåt. Tore är kapten o Yasmine gast. Indiska oceanen är 28 gr. Luften 30. I skuggan. Huden är lite rödsvedd. Men blir snart brun. Tänker på er varje minut o sekund. Puss o kram Lamu. Affe Maria Tore Yasmine o Anna

    SvaraRadera
  2. Vad ni är äventyrliga av er... Själv eldar vi för fulla segel.. -28. Det är i och för sig spännande när det är så här kallt, klarar vi oss från att vattnet ska frysa... inte i Rissna hörde jag. Men nu är det BARA-15,4. Ha det så gott.Tänker på Er Alla äventyrare. rock on.
    mamma Berit

    SvaraRadera
  3. Hej det är väl inte meningen att resor ska bli precis som man tänker sig, då blir det ju inte lika spännande! Njut av tiden!

    Fridens liljor / Linnea A

    SvaraRadera