Om oss

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Podge startade under högstadietiden i Jämtland och efter musikutbildningen på gymnasiet beslutade sig brudarna för att flytta till Stockholm hösten 2008. Efter spelningar på Storsjöyran, Nalen, Stampen samt i Norge och Mali väntar nytt skivsläpp i början av april. Medlemmarnas personligheter speglas tydligt i pop/rocken de blandar med överraskande inslag och en viss touch av desperation. Grunden läggs genom tight samspel mellan trummor och bas, elpiano och synth som blandar melodiska slingor med mystiska, men saftiga pads. Gitarren ligger tung för att hålla samman detta medan sången bygger på stämmor och texter med personliga budskap. Musiken går från lugnare partier via driviga uppbyggnader till ös som lockar fram många leenden.

torsdag 3 december 2009

I ÖP redan idag torsdag!

Ja, som ni kanske redan märkt är vi på ett heluppslag i ÖP'n redan idag. Kul! Men som jag hoppas ni vet så heter ju bara Podge...och inte The Podge, men aja.
Ja "Förhoppningsfull", det hoppas vi med att skivan ska göra :)
Men glöm nu inte att slå på Radio Jämtland imorn strax innan kl 17. För er som inte kan få in kanalen i stugorna eller inte har tid just då, går det alles utmärkt att lyssna på webben när som helst.
Just nu väntar vi med spänning på första mixningen av en låt!
Hade gött! /Podge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar