Om oss

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Podge startade under högstadietiden i Jämtland och efter musikutbildningen på gymnasiet beslutade sig brudarna för att flytta till Stockholm hösten 2008. Efter spelningar på Storsjöyran, Nalen, Stampen samt i Norge och Mali väntar nytt skivsläpp i början av april. Medlemmarnas personligheter speglas tydligt i pop/rocken de blandar med överraskande inslag och en viss touch av desperation. Grunden läggs genom tight samspel mellan trummor och bas, elpiano och synth som blandar melodiska slingor med mystiska, men saftiga pads. Gitarren ligger tung för att hålla samman detta medan sången bygger på stämmor och texter med personliga budskap. Musiken går från lugnare partier via driviga uppbyggnader till ös som lockar fram många leenden.

måndag 21 september 2009

Nya låtar!




Hej igen!

Jag ligger redan en dag efter, bra början..

Igår (söndag) repade vi iaf och Sonny har fått ner sina nya trummor! Gött! De är skitsnygga och större än hennes gamla, fetare kagge :) Jonny bjöd på kardemummakaka och Lenny haltade fram på sin trasiga fot (hon har blivit trampad på av en häst så den är alles gul/grön/blå/lila/röd/svart och svullen. Men den kommer nog inte ramla av hoppas jag) Mike var snyggast i sina nya brillor. Yeah. Vi passade på att dammsuga vårt halvskabbiga rum oxå, så nu kan man sitta på golvet och fika utan att behöva skicka brallorna på kemtvätt efteråt.


Vi har börjat få till en ny låt som heter Friend (smakprov kommer snart upp här) Nu börjar delarna sitta ihop i den och man kan känna gunget!

/Stive

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar