Om oss

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Podge startade under högstadietiden i Jämtland och efter musikutbildningen på gymnasiet beslutade sig brudarna för att flytta till Stockholm hösten 2008. Efter spelningar på Storsjöyran, Nalen, Stampen samt i Norge och Mali väntar nytt skivsläpp i början av april. Medlemmarnas personligheter speglas tydligt i pop/rocken de blandar med överraskande inslag och en viss touch av desperation. Grunden läggs genom tight samspel mellan trummor och bas, elpiano och synth som blandar melodiska slingor med mystiska, men saftiga pads. Gitarren ligger tung för att hålla samman detta medan sången bygger på stämmor och texter med personliga budskap. Musiken går från lugnare partier via driviga uppbyggnader till ös som lockar fram många leenden.

fredag 18 september 2009


Hej hopp!
Här kommer du kunna följa Podge nästan varje dag. När vi skriver musik, har ett gig eller bara har lite att göra. Jag (Stina) ska försöka lägga upp lite roliga grejer för Er att titta på. Vi har en hel del bilder på lager, såna som ännu inte publicerats eller visats offentligt kommer här kunna skådas :)


Hoppas ni kommer gilla sidan och öka Ert intresse för oss och vår musik!

Var inte blyga med att även besöka vår Myspace: www.myspace.com/podgesweden
Där kan ni läsa lite om hur vi började och lyssna på go´a låtar.

Just nu träffas vi i Podge flera gånger i veckan i vår replokal i Hjorthagen för att skriva nya låtar. Trots att alla är väldigt trötta efter en hel dags arbete, runt om i Stockholm, så har vi fått till flera låtar som vi känner oss helnöjda med! Det vi lever på där i Repar'n, som bilden visar, är de chokladfudge jag köpte i London (bigpack!) och kaffe. Mycket mumsigt! I slutet av november åker vi iaf hem till Jämtland och spelar in en skiva. Det kommer bli grymt! Vi är så peppade!

Hörs snart igen!

1 kommentar:

  1. Schyst med nya trummorna! Såg de gamla här nere i Göteborg i helgen.=) Keep on rocking! //GBG-Erik

    SvaraRadera