Om oss

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Podge startade under högstadietiden i Jämtland och efter musikutbildningen på gymnasiet beslutade sig brudarna för att flytta till Stockholm hösten 2008. Efter spelningar på Storsjöyran, Nalen, Stampen samt i Norge och Mali väntar nytt skivsläpp i början av april. Medlemmarnas personligheter speglas tydligt i pop/rocken de blandar med överraskande inslag och en viss touch av desperation. Grunden läggs genom tight samspel mellan trummor och bas, elpiano och synth som blandar melodiska slingor med mystiska, men saftiga pads. Gitarren ligger tung för att hålla samman detta medan sången bygger på stämmor och texter med personliga budskap. Musiken går från lugnare partier via driviga uppbyggnader till ös som lockar fram många leenden.

torsdag 18 februari 2010

Sen gårdag, fortsatt jobb..

Möte med byborna under festivalen Sweden/Mali Voices

Sol och bad i Niger under Sweden/Mali Voices!

Jam och mysiga kvällar i Gao hos MS och hans familj

Malian life


Söta ungar sprang runt överallt!


Igår satt vi uppe till halv 4 jag och Jonna. Så är det när man inte har så många jobb att gå till (jodå, vi har jobb, men inte varje dag..) Men det här är vårt nya jobb!

Nu har vi även börjat med arbetet inför sommarens Sweden/Mali Voices Festival på Fröjdholmen som kommer bli 8-10 juli. Så sprid budskapet! Det kommer bli en härlig helg fylld av go' musik och sköna möten med nya människor, boka in det!

Idag ska vi försöka fixa lokal till vår releasefest oxå. Så ni som håller till i Stockholmstrakten eller vill komma och vara med på festen här; håll utkik efter datum/tid/plats som kommer inom kort! Ni Östersund:are (med omnejd), ni kommer oxå få en fest, var inte oroliga! Info om det kommer oxå så snart som möjligt.

/Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar