Om oss

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Podge startade under högstadietiden i Jämtland och efter musikutbildningen på gymnasiet beslutade sig brudarna för att flytta till Stockholm hösten 2008. Efter spelningar på Storsjöyran, Nalen, Stampen samt i Norge och Mali väntar nytt skivsläpp i början av april. Medlemmarnas personligheter speglas tydligt i pop/rocken de blandar med överraskande inslag och en viss touch av desperation. Grunden läggs genom tight samspel mellan trummor och bas, elpiano och synth som blandar melodiska slingor med mystiska, men saftiga pads. Gitarren ligger tung för att hålla samman detta medan sången bygger på stämmor och texter med personliga budskap. Musiken går från lugnare partier via driviga uppbyggnader till ös som lockar fram många leenden.

torsdag 18 februari 2010

Fixifixi

Nu sitter jag och Jonna uppe och fixar med en massa saker..har varit hos Linn ikväll som fyllde 22! Grattis igen Babe! Hon hade gjort en grymt god och stor kladdkaka som vi kryddade med havssalt och whisky, så den gick inte av för hackor!

I Baggeby sprudlar kreativiteten. Jonna har spenderat oräkneliga timmar vid datorn de senaste dagarna för att färdigställa skivomslaget. Ännu är inte allt klart, men med lite hjälp från goda vänner så kommer det vara fixat i helgen. Vår kära mixare/mastrare Martin är så gott som klar med mixningen och får inleda mastringen i dagarna så vi kan skicka in låtarna och skivlabeln för tryckning. Just nu går vi runt och lyssnar på låtarna för att höra vad som behöver korrigeras. Fodralet kommer bli i papp (Podge sedvanliga miljötänk + att de är snyggare, de gamla plastfodralen är sååå 00-tal, nu påbörjar vi en ny era!)

Själv sitter jag och bollar idéer med vår nyfunna vän, Andreas, om en liten presentation av Podge som vi senare kan skicka till festivaler, för att ragga spelningar och bara allmänt upplysa världen om att vi finns! Det är en del jobb att skriva ihop det. Layout med text och bilder som ska väcka intresse men samtidigt inte får vara för invecklat eller långt. En konst det där, men det klarar vi nog!

Hard work work!
/Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar