Om oss

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Podge startade under högstadietiden i Jämtland och efter musikutbildningen på gymnasiet beslutade sig brudarna för att flytta till Stockholm hösten 2008. Efter spelningar på Storsjöyran, Nalen, Stampen samt i Norge och Mali väntar nytt skivsläpp i början av april. Medlemmarnas personligheter speglas tydligt i pop/rocken de blandar med överraskande inslag och en viss touch av desperation. Grunden läggs genom tight samspel mellan trummor och bas, elpiano och synth som blandar melodiska slingor med mystiska, men saftiga pads. Gitarren ligger tung för att hålla samman detta medan sången bygger på stämmor och texter med personliga budskap. Musiken går från lugnare partier via driviga uppbyggnader till ös som lockar fram många leenden.

tisdag 9 februari 2010

Nu börjar jobbet!

Nu har jag (Stina) skrivit ihop en jävligt lång story om hela resan, men bilderna tar för lång tid att ladda upp här, så bilderna kommer upp på min Facebook ist. För er som inte har FB så lägger jag upp länken dit här, så kan ni gå in och kolla. Ska skriva bildtexterna så pass att ni förstår var vi är :)
Snart kommer alltså historien om Mali upp!

I veckan börja vi det seriösa jobbet med att mixa skivan oxå. Det ska bli himla kul! Vi åker ut till vår mixing-snubbe Martin och hjälps åt under några dagar så hoppas vi att det mesta blir klart efter helgen. Sen är det mastring kvar och så ska vi bestämma hur skivomslaget blir. Sen dax för tryckning..

Spelningen i tisdags var jävligt rolig! Tack alla som kom! We lööv you!

Vi hörs!
/Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar