Om oss

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Podge startade under högstadietiden i Jämtland och efter musikutbildningen på gymnasiet beslutade sig brudarna för att flytta till Stockholm hösten 2008. Efter spelningar på Storsjöyran, Nalen, Stampen samt i Norge och Mali väntar nytt skivsläpp i början av april. Medlemmarnas personligheter speglas tydligt i pop/rocken de blandar med överraskande inslag och en viss touch av desperation. Grunden läggs genom tight samspel mellan trummor och bas, elpiano och synth som blandar melodiska slingor med mystiska, men saftiga pads. Gitarren ligger tung för att hålla samman detta medan sången bygger på stämmor och texter med personliga budskap. Musiken går från lugnare partier via driviga uppbyggnader till ös som lockar fram många leenden.

torsdag 4 mars 2010

Sponsorragg

Igår satt vi (Jag, Stina och Jonna och senare även Mike) hela dagen och fixade med kommande releasekonserter i Östersund och Stockholm. Det verkar som om det mesta kan lösa sig:)
Det största (och kanske enda) problemet är ju som vanligt pengar pengar pengar...
Skivtryck, hyra av lokal, Dj och ljudtekniker är ju inte gratis.
Om det är någon som har/känner någon som har ett företag som skulle kunna tänka sig att sponsra oss, antingen inför konserten i Östersund eller i Stockholm. Som sponsor får man sin logga på affischen som kommer att spridas runt om i städerna, dessutom kommer vi att ropa upp sponsorns namn under konsertkvällen! Vi blir tacksamma för minsta möjliga summa:)
Hör av er till oss om tips! :)
podge@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar